Ehdolla puoluesihteerin tehtävään

Olen ehdolla Perussuomalaisten puoluesihteerin tehtävään, joka valitaan kaikille jäsenille avoimessa puoluekokouksessa 12.-13.8.2023.

Olen Satu Lampi, vanhempi rikoskonstaapeli. Olen kahdet eduskuntavaalit, 2019 ja 2023, läpikäyneenä ja toista kertaa 2. varakansanedustajaksi valittuna miettinyt seuraavaa askelta politiikassa. Uskon puoluesihteerinä voivani varmistaa puolueettoman ja tasapuolisen jäsenistön kohtelun sekä puoluetoimistossa että kaikissa 16 piirissämme.

Puoluesihteerin tehtävässä on kyettävä poliittiseen analyysiin, ymmärtää politiikkaa laajasti, sekä tekemään yhteistyötä yli puoluerajojen. Puoluesihteerinä haluankin rakentaa puolueen menestystä ja yhteistyötä innostaen koko puolueorganisaatiota tulevaisuudessa. Hyvillä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidoilla sekä monipuolisella osaamisella haluan tuoda puoluesihteerin työhön vakautta. Puolueeseen tulee luoda toimintamalleja, joiden avulla poliittisella johdolla on mahdollisuus keskittyä ydintehtäväänsä sekä vapaaehtoispohjalta toimivien kentän aktiiveilla on tuki ja apu heidän työssään puolueen hyväksi.

Puoluesihteeri tekee pohjatyötä vaalien välissä poliittisen konsensuksen löytämiseksi ja ylläpitämiseksi eri puolueiden välille. Puoluesihteerin tulisi näkyä mediassa positiivisella puoluetta ja sen tavoitteita edistävällä tavalla, mutta antaa tilaa kansanedustajille sekä vaaleissa kaikille ehdokkaille tasapuolisesti.

Meillä on 16 piiriä, joissa on 256 paikallisyhdistystä. Niissä kaikissa tärkeimmät henkilöt ovat aktiivit, jotka pyörittävät toimintaa. Puoluesihteerin työhön kuuluu myös tilanteen niin vaatiessa kriisien hoitamista. Oman 23 vuoden poliisin urallani olen oppinut, että kaikkia osapuolia tulee kuunnella ja jokaisella tulee olla oikeus tulla kuulluksi. Yhdenvertainen ja tasa-arvoinen kohtelu on ensisijaisen tärkeää. Asioiden käsittely tulee olla läpinäkyvää.

Tule Tampereelle antamaan äänesi minulle!
https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/psn-puoluekokous-12-13-8-2023-ilmoittautuminen/