Satu Lampi tukiyhdistys

Satu Lampi tukiyhdistys

Tule mukaan hauskaan tiimiimme. Laita minulle sähköpostia, niin olen sinuun yhteydessä: tukiyhdistys@satulampi.fi

Voit tukea vaalikampanjaa lahjoittamalla x alkaen.

Tili: -
Saaja: Satu Lampi tukiyhdistys
Viesti: vaalituki
Huom. Mikäli yksittäisen lahjoituksen arvo on 1500 euroa tai enemmän, on lahjoittajan nimi vaalirahoituslain mukaisesti julkaistava. Yksityishenkilön nimeä ei kuitenkaan ilmoiteta ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa tuen arvo on pienempi.

Tukiyhdistyksen rekisteriseloste

Osallistu vaalikampanjaani vapaaehtoisena

Onnistunut vaalikampanja tarvitsee tuekseen kymmeniä ja satoja vapaaehtoisia. Politiikka on joukkuepeli, tule siis mukaan. Tarvitsen myös sinun tukesi tulevaan vaalityöhöni! Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Minulla ei ole tukena yritysverkostoa tai ammattiliittoa, mutta sitäkin enemmän tahtoa ja halua toimia suomalaisten ihmisten asialla. Suurilla tuloilla ja rahakkailla tukijoilla ei saa ymmärrystä pienituloisten todellisuudesta. Mutta pienillä ihmisillä yhdessä on mahdollisuus vaikuttaa.

Vaalitiimini aloittaa omalta osaltaan varsinaisen kampanjoinnin ja tarvitsee kaiken mahdollisen tuen. Me tarvitsemme Uudenmaan vaalipiiristä ääniä muuttaaksemme Suomen taas itsenäiseksi hyvinvoivaksi Suomeksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat antaa tukesi tai osallistua kampanjaani. Voit olla mukana ideoimassa kampanjaani, toteuttamassa sen sisältöjä, järjestämässä tapahtumia ja jakamassa vaalimateriaalia.

Olet sydämellisesti tervetullut joukkueeseeni tekisitpä mitä tahansa ihan pientäkin tulevan vaalikampanjani eteen. Kaikki apu tulee olemaan minulle arvokasta. Tarvitsen erityisesti Uudenmaan vaalipiirin alueelta auttavia käsiä, mutta kaikenlainen apu on tervetullutta.

Lähde mukaan mielenkiintoiselle retkelle yhdessä kanssani tekemään paras mahdollinen kampanja. Te päätätte olenko tulevaisuudessa eduskunnassa ajamassa totuutta, oikeudenmukaisuutta sekä ihmisoikeuksia suomalaisille.

Mikäli tahdot mukaan, laita minulle viestiä ja puhelinnumerosi, niin otan sinuun yhteyttä.

Kiittäen
Satu
tukiyhdistys@satulampi.fi