Vaalityö on nyt tehty

1.4.2023 on pian ohi ja vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalityö on nyt tehty. Tämän päivän työn aikajänteeksi tuli lopulta klo 7-21. Lukuisien vähän nukuttujen öiden jälkeen vaalirauha alkaa, koska äänestyspäivä 2.4.2023 koittaa.

Paikallisyhdistysten sankarit
Kiitän kaikkia kampanjani mahdollistanutta tahoa ja henkilöitä. Mäntsälän Perussuomalaisten aktiivit ovat olleet väsymättömästi teltoilla tarjoamassa minulle ja muille ehdokkaille mahdollisuuden tavata paikalle tulleita ihmisiä sekä jakaneet lehtiä ja esitteitäni. Samoin kaikki Perussuomalaisten Uudenmaan paikallisyhdistykset ovat upeasti olleet esillä ja toivottaneet lämpimästi meidät paikalle.

Suku on paras ja ystävät huippuja
Pienestä budjetista huolimatta mahtavat ihmiset ympärilläni ovat tukeneet minua, että vaalityö on ollut mahdollista. Äitini on virkannut valeampiaispesiä sekä ommellut 2000 patalappua pohjalaisesta talosta löytyneistä kankaista. Sisareni on ollut neljän vuoden takaisen kampanjan tapaan rinnallani koko matkan ajan. Lapseni ovat hoitaneet eläimiämme, pitäneet kotia järjestyksessä sekä jakaneet mainoksiani antaen minulle mahdollisuuden kampanjaan.

Kiitos myös Niinalle, Teemulle, Paulille, Elmalle, Anssille, Tuulalle, Janille, Kirsille, Annille, Annukalle, Iisakille, Jussille, Eerolle, Esalle sekä lukemattomille muille – te olette huippuja!

Kansalaiset parissa ja puolesta
Ja paikalle tulleet ihmiset ovat antaneet tietoa ja uutta puhtia tavoitteessani päästä tekemään päätöksiä Suomen hyväksi. Toivon vuosien työni politiikan sekä poliisin työn osalta sekä elämänkokemukseni vakuuttaneen Teidät siitä, että haluan sydämestäni tehdä työtä tasapuolisesti suomalaisten etuja ajatellen.

Vaalityö Suomen etu edellä
Sunnuntaina 2.4.2023 klo 20.00 Suomen 39. eduskuntavaalien vaaliuurnat sulkeutuvat ja ennakkoäänten julkistaminen alkaa. Vuonna 2019 Suomessa asuvien Suomen kansalaisten äänestysprosentti oli 72,1 % ja ulkosuomalaisten 12,6 %. Suomen suuntaa on muutettava ja muistettava, että lentokoneessakin happimaski laitetaan ensin itselle ja sitten vasta muille. Äänestämällä Perusuomalaisia äänestät muutosta nykyiselle Suomen tilanteelle. Nostetaan siis yhdessä Perussuomalaiset johtoon. Minua voit äänestää Uudellamaalla numerolla 331.

Linkit
https://www.satulampi.fi/tervetuloa-mukaan/
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2019