Tervetuloa mukaan!

Eduskuntavaaleissa 2.4.2023 tehdään taas tärkeitä päätöksiä.

Aloitettuani poliittisen urani vuoden 2017 kuntavaaleissa, olen ollut toistuvasti häkeltynyt saamastani tuesta teiltä äänestäjiltä. Olen äärettömän kiitollinen siitä ja toivon, että luotatte myös jatkossa tahtooni hoitaa asioita suomalaisten hyväksi suomalaisella sinnikkyydellä ja pohjalaisella mentaliteetilla.

Ensimmäisissä kuntavaaleissani vuonna 2017 sain upean kannatuksen 111 äänellä ja siten mahdollisuuden vaikuttaa kunnan päätöksiin. Kunnallispoliitikkona olen toiminut antaumuksella ja paneutunut asioihin huolella ja pyrkinyt kaikin voimin edistämään oman paikkakuntani Mäntsälän kuntalaisten etua.

Eduskuntavaaleissa 2019 teimme vaalityötä pienellä perheporukalla ja rahapanostuksella, mutta sitäkin innokkaammin. Tulos oli mahtava minun saatuani teiltä vankan kannatuksen 3048 äänellä. Sillä äänimäärällä minä olen ollut viimeiset vuodet puolueemme Uudenmaan 2. varakansanedustaja.

Vuonna 2021 kunnallisvaaleissa sainkin kunnian olla Mäntsälän äänikuningatar! Vaikka kunnassamme on kaksi kansanedustajaa, kuntalaiset antoivat minulle eniten ääniä kaikista ehdokkaista eli 456 ääntä. Kiitos vielä siitä luottamuksesta!

Heti perään olikin jo uudet vaalit eli aluevaalit, joiden 450 äänen tuloksella olen nyt Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu sekä palvelujen järjestämisenlautakunnan jäsen.

Viime vuodet olen kunnallisten ja alueellisten luottamusmiestoimien ohella panostanut perheeseeni sekä päivätyöhöni poliisina. Tämän vuoksi olen jättänyt vähemmälle mielipidekirjoittelut, pahoittelut siitä. Tulen kuitenkin kirjoittamaan mielipiteistäni tulevaisuudessakin, joten pysythän kanavilla.

Eduskuntavaalit 2023
Yhteiskunnan rahojen käyttöä täytyy priorisoida ja asettaa oma kotimaamme ja sen asukkaat etusijalle. Haluankin olla etujoukoissa ajamassa totuutta, oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia suomalaisille. Siksi olen ehdokkaana eduskuntavaaleissa vuonna 2023. Teidän tuellanne varakansanedustajan toimi toivottavasti vaihtuu kansanedustajan työhön.

Jokainen ääni on minulle tärkeä ja haluan tehdä huolella työtä saavuttaakseni äänestäjien luottamuksen. Vaalityö on pitkäjänteistä ja antoisaa työtä, jossa myös apukädet ovat tärkeitä. Jos haluat ja voit toimia apunani vaalikampanjan suunnittelussa ja toteuttamisessa, olisin siitä äärimmäisen kiitollinen. Toivotan sinut siis mukaan matkalle kohti eduskuntaa. Pienikin panos on tärkeä. Toivotankin lämpimästi sinut mukaan mahtavaan porukkaamme. Ota yhteyttä ja kerro miten haluat olla mukana tällä hienolla matkalla.

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/satu-lampi

https://www.satulampi.fi/tukiyhdistys/