Miksi minä olen Perussuomalainen?

Voisin olla Kokoomuslainen, koska Kokoomuksen politiikan johtavina periaatteina on sovinnollisen kansalaishengen edistäminen, sosiaalisen nousun mahdollistaminen ja koulusivistyksen tarjoaminen kaikille sekä sukupuolten tasa-arvo ja työn kunnioitus. (Lähde: Kokoomuksen periaateohjelma 2018.)

Voisin olla Keskustalainen, koska Keskustan periaateohjelman ydinajatus on tulevaisuuden ihmisen hyvä elämä ja sen edellytykset. Oleellisinta ja onnistuneinta historiaa Keskusta on kirjoittanut silloin, kun sen puheet ja teot ovat olleet sopusoinnussa. On turha kirjoittaa ylös jaloja periaatteita, ellei aio toimia niiden mukaisesti. Samalla on hyvä muistaa, että yksin voi olla rauhassa oikeassa, mutta yhteistyössä sopien voi saada jotakin aikaiseksikin. (Lähde: Keskustan periaateohjelma 2018.)

Voisin olla Vihreä, Vihreät tekee politiikkaa, joka asettaa yhteiskunnan toiminnan luonnon kantokyvyn rajoihin, turvaa luonnon monimuotoisuuden ja mahdollistaa hyvän elämän edellytykset jokaiselle. Luontoa ja maapalloa täytyy suojella. Itse kierrätän kaiken mahdollisen ja kaatopaikalle meiltä menee kuukaudessa vain 3-4 muovipussia. (Lähde: Vihreiden poliittinen tavoiteohjelma 2019-2023.)

Voisin olla SDP:läinen, koska demareille tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen, ympäristöongelmien poistaminen sekä sivistyksen vaaliminen. Ihmisillä on oikeus elää vapaina riippumatta henkilökohtaisista ominaisuuksista tai taloudellisista lähtökohdista. Heille kuuluu vapaus kaikessa, mikä ei vahingoita muita ihmisiä, ympäristöä tai yhteiskuntaa. (Lähde: SDP periaate ohjelma 1999.)

Voisin olla Vasemmistolainen, koska Vasemmiston tavoitteena on vapauttaa ihmiskunta sodasta, sorrosta, puutteesta ja eriarvoisuudesta. (Lähde: Vasemmisto puolueohjelma 2007.)

Voisin olla RKP:läinen, koska minähän olen ruotsalaisista sukujuurista.

Voisin olla Kristillisdemokraatti, koska minut on kasvatettu kristillisellä arvopohjalla ja minulla on oma uskoni.

Voisin olla Sininen, koska sinne siirtyi yksi tuttavani, jolle pidin kannatuspuheenvuoron Jyväskylän puoluekokouksessa kesäkuussa 2017.

Mielestäni kaikilla puolueilla on hyviä asioita ohjelmissaan. Jokaisella ihmisellä ja puolueella on jotain annettavaa yhteisen Suomemme hyväksi hyvässä yhteistyössä. Minä voin olla hallituksessa kenen kanssa tahansa aivan kuten olen Mäntsälän kunnanhallituksessakin.

Minä olen Perussuomalainen, koska Perussuomalaisena voin olla kaikkea noita, mutta ainoana puolueena me varmasti myös pyrimme toteuttamaan Ulkomaalaislakien ja niihin sidoksissa olevien lakien korjaamisen Suomea ja sen kansalaisia ajatellen.
Olen varma, että meillä on uskallusta tehdä päätöksiä asiassa emmekä vain puhu asiasta aikomatta toteuttaa niitä.